This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.
Agustina Lavarello Herbin
Instituto Nacional de Tecnología Agropecuaria-Estación Experimental Agropecuaria Pergamino
Argentina
María Laura Gatti
-Departamento de Producción Animal,Universidad de Buenos Aires. Facultad de Agronomía. Cátedra de Forrajicultura,Buenos Aires, Argentina, Universidad de Buenos Aires,
Argentina
Rodolfo Ángel Golluscio
-Departamento de Producción Animal,Universidad de Buenos Aires. Facultad de Agronomía. Cátedra de Forrajicultura,Buenos Aires, Argentina, Universidad de Buenos Aires
- Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas, Instituto de Investigaciones Fisiológicas y Ecológicas Vinculadas a la Agricultura (IFEVA), Facultad de Agronomía, Buenos Aires, Argentina
Argentina
The PDF file you selected should load here if your Web browser has a PDF reader plug-in installed (for example, a recent version of Adobe Acrobat Reader).
If you would like more information about how to print, save, and work with PDFs, Highwire Press provides a helpful Frequently Asked Questions about PDFs.
Alternatively, you can download the PDF file directly to your computer, from where it can be opened using a PDF reader. To download the PDF, click the Download link above.